Beste parochianen,

Als geloofsgemeenschap zijn we elkaar gegeven. We horen bij elkaar, in de Heer zijn we verbonden. Maar vanwege Corona was het bijna 1,5 jaar heel erg moeilijk om elkaar te ontmoeten. We hebben dit allemaal denk ik als een groot gemis ervaren. 

Nu verreweg de meeste van ons gevaccineerd zijn en er wat minder strenge regels zijn is er weer een mogelijkheid om elkaar na die lange tijd echt weer te ontmoeten en te spreken. Want we gaan het dertig-jarig bestaan vieren van onze Antoniuskerk.

Dit is op Vrijdag 17 september. 

We beginnen om 19 uur met de heilige Mis. Deze zal worden gecelebreerd door de nieuwe deken van Tilburg, Robert van Aken. Deze dag is dus ook een goede gelegenheid om nader kennis te maken met deken Van Aken. 

Na de Mis is er gelegenheid om gezellig samen te zijn. Dat kan in de ontmoetingsruimte en in een speciaal voor deze gelegenheid geplaatste tent voor de kerk onder het genot van een hapje en een drankje. 

In de kerk zal een fotopresentatie te zien zijn met foto’s van 30 jaar geschiedenis van onze kerk. Ik zelf zal in het kort iets zeggen over nieuwe ontwikkelingen binnen onze parochie en ik zal wat zeggen over wat we in de nabije toekomst willen gaan doen. 

Ik kijk er echt naar uit velen van u te ontmoeten tijdens deze gelegenheid. Zonder u ontbreekt er iets aan de avond want zoals gezegd: wij horen als gemeenschap bij elkaar. 

U kunt zich aanmelden via https://emmausparochie.nl/events/parochiefeest-2021/

Graag tot ziens op 17 september!

Pastoor Peter Koen

Volg ons: