De gezinnen zijn altijd van harte welkom in onze kerk! In de ontmoetingsruimte liggen altijd kleurplaten, werkbladen en kleurpotloden klaar en vind je een kast vol boeken om in te kijken en te lezen.

Iedere eerste zondag van de maand is er kindernevendienst. Dan is er voor de kinderen die dat willen een speciaal programma in de ontmoetingsruimte. Het evangelie wordt voorgelezen en besproken en er is een verwerkingsopdracht.

Iedere derde zondag van de maand is er een gezinsviering met liederen voor kinderen. De pastoor vertelt speciaal wat tijdens de preek voor de kinderen én wie wil mag een extra taak doen tijdens de viering. Om extra goed mee te kunnen zingen, vind je hieronder de liederen die we gaan zingen tijdens deze gezinsvieringen. Als je op de titel kunt klikken verschijnt er een filmpje op YouTube.

De overige zondagen is er kinderwoorddienst. Dit lijkt op de eerste zondagen van de maand, maar deze kinderwoorddiensten zijn iets korter door een kleinere verwerkingsopdracht.

In de adventsperiode maken we kerstpakketten voor mensen uit de buurt en bouwen we samen aan een kerststal in de kerk en thuis.

Hopelijk zien we jullie in de kerk! Tot dan!

Datum Tijd Viering Muziek
27 – 11 – 2022 10.00 uur Eerste zondag van de advent

Adventskransen zegenen

04 – 12 – 2022 10.00 uur Spaanse zang en kinderwoorddienst