De gezinnen zijn altijd van harte welkom in onze kerk! In de ontmoetingsruimte liggen altijd kleurplaten, werkbladen en kleurpotloden klaar en vind je een kast vol boeken om in te kijken en te lezen. Iedere eerste zondag van de maand is er kindernevendienst. Dan is er voor de kinderen die dat willen een speciaal programma in de ontmoetingsruimte. Het evangelie wordt voorgelezen en besproken en er is een verwerkingsopdracht.

Ben je ook aan het sparen voor je eigengemaakte kerststal? Kom dan op 8 januari zeker naar de kerk, want dan komen de drie Wijzen of koningen op bezoek in de stal!

Iedere derde zondag van de maand is er een gezinsviering met liederen voor kinderen. De pastoor vertelt speciaal wat tijdens de preek voor de kinderen én wie wil mag een extra taak doen tijdens de viering. Om extra goed mee te kunnen zingen, vind je hieronder de liederen die we gaan zingen tijdens deze gezinsvieringen. Als je op de titel kunt klikken verschijnt er een filmpje op YouTube.

De overige zondagen is er kinderwoorddienst. Dit lijkt op de eerste zondagen van de maand, maar deze kinderwoorddiensten zijn iets korter door een kleinere verwerkingsopdracht.

Hopelijk zien we jullie in de kerk! Tot dan!

Datum Tijd Viering Muziek
08 – 01 – 2023 10.00 uur Kindernevendienst

Driekoningen

15 – 01 – 2023 10.00 uur Gezinsviering

Het Lam Gods

Nikodemus

Vader, U bent mijn Vader

Vader, ik aanbid U

Jezus, licht van de wereld

22 – 01 – 2023 10.00 uur Kinderwoorddienst

Kom, volg Mij!

29 – 01 – 2023 10.00 uur Kinderwoorddienst

Gelukkig ben je als je bij Jezus bent!

05 – 02- 2023 10.00 uur Kindernevendienst met de eerste-Communie-groep

Schepping

12 – 02 – 2023 10.00 uur Kinderwoorddienst

Van Jezus houden!