Beste parochianen,

Dit zijn de mededelingen voor dit weekend:

  • Zondag 30 april, is het roepingenzondag. Het thema van deze Roepingenzondag is ‘Draag Christus de wereld in’. Op de poster (en het gebedsprentje) zie je jongeren die het kruis van de Wereldjongerendagen door Nederland hebben gedragen. Ze hebben bij het kruis gebeden in de kerk en het de wereld in gedragen. Het is een krachtig beeld, omdat we allemaal geroepen zijn om Christus in ons doen en laten, in woorden en daden de wereld in te dragen door te getuigen van zijn evangelie. We bidden om roepingen en er is een extra collecte. Een PDF met gebeden en meer informatie is via deze link te vinden. 
  • Maandag begint de meimaand, toegewijd aan Maria. We bidden op weekdagen na de Mis de Rozenkrans. We nodigen u van harte uit om met ons mee te bidden
  • Op 3, 4 en 5 mei zal priester Nguyen in de Eucharistie waarnemen voor pastoor Peter Koen vanwege een bezoek aan vrienden in Duitsland. De pastoor is zaterdagavond 6 mei weer beschikbaar. 
  • Afgelopen dinsdag is de parochie met een delegatie naar de bisschop geweest om het pastorale beleidsplan te presenteren. Het was een positieve bijeenkomst waarbij de bisschop en de vicaris ons bemoedigd hebben om de weg van dit missionaire beleidsplan in te slaan en om de goede dingen te blijven doen. We gaan zoeken naar een goed moment om dit beleidsplan nog wat uitgebreider te presenteren dan tijdens de nieuwjaarsreceptie. 
  • Zondag 28 mei vieren we het feest van Pinksteren! Tijdens de viering zullen er liederen zijn in verschillende talen en ook de lezingen zullen een internationaal karakter hebben. Na de viering is er een feest met hapjes uit verschillende culturen en er worden ook spelletjes verzorgd. Als u een bijdrage wil leveren aan dit feest door te lezen, te zingen, hapjes te maken of een spelletje te verzorgen, geef dit op via: ammaenhout@emmausparochie.nl

Hartelijke groet,

Pastoor Peter Koen

 

Volg ons: