Beste parochianen,

Dit zijn de mededelingen van zondag 22 oktober:

  • Volgende week vieren we Allerheiligen en Allerzielen. Er is op 1 en 2 november een Mis om 19.00u. U kunt voor Allerzielen tot uiterlijk 30 oktober weer Misintenties opgeven tegen het gereduceerde tarief van € 6,00 per intentie. Bij voorkeur in een gesloten envelop met gepast geld en de omschrijving van uw intenties, dus niet via de website, omdat de omschrijving niet goed doorkomt bij het secretariaat 
  • Op zondag 24 december gaan de kinderen van de parochie een kerstvoorstelling opvoeren hier in onze kerk. Inhoudelijk wordt dit voorbereid tijdens de kinderwoorddiensten. De toneelstukjes zullen afgewisseld worden met bekende kerstliederen die door iedereen mee te zingen zijn. Alle kinderen mogen hieraan deelnemen, dus als u nog kinderen kent die graag toneelspelen of zingen, laat het ze weten! Het programma voor deze zondag komt te hangen aan het prikbord en er komen ook uitnodigingen voor zowel de kinderen als voor het publiek.
  • Er is vorige week vrijdag een gebedsgroep opgestart in de kerk, met als doel samen te bidden voor de noden van Kerk en wereld, en voor persoonlijke intenties. We beginnen om 14.15u. De kerk is open om 14.00u Informatie bij Casparina. Van harte welkom!
  • Van zondagavond 18 uur tot vrijdag om 12 uur is de pastoor afwezig vanwege zijn jaarlijkse retraite. De Missen gaan gewoon door omdat er een vervanger gevonden is, waarvoor heel veel dank. 
  • Zaterdagavond 28 oktober organiseert de Buurthoeve een halloween optocht. Dat speelt zich ook rond de kerk af. Als u het leuk vindt kunt u meedoen uiteraard na de Mis van de zaterdag. Er is een heel parcours uitgezet, waarbij ook parochianen ingezet zijn. 

Hartelijke groet,

Pastoor Peter Koen

 

 

Volg ons: