Beste parochianen,

Dit zijn de mededelingen voor dit weekend:

  • Komende zondag vieren we tijdens de Missen van 10 en 12 uur de eerste Communie. Laten we daar met z’n allen een groot feest van maken voor de kinderen. Daarnaast is het mooi als de parochianen zich verdelen over de Missen van 10 en 12 uur. Dat is een stimulans voor het meebidden en meezingen. Er is voldoende plaats voor iedereen zowel 10 uur als 12 uur want er doen 7 en 6 kinderen hun Communie. Dus de kerk is niet afgeladen vol met familieleden van de communicanten.
  • Zondag 28 mei vieren we het feest van Pinksteren. Wees welkom om samen dit feest groots te vieren. Na de Mis vieren we nog feest achter de kerk bij de Buurthoeve. 
  • We hebben een mail gekregen van de 21 jarige Sara Benassi uit Italie. Zij zoekt een kamer in Tilburg. Ze zal van september 2023 tot februari 2024 studeren aan het conservatorium. Misschien heeft een kamer over voor haar? Het is niet gemakkelijk voor studenten om aan kamers te komen. Sara is katholiek en heeft aangegeven haar muzikale talenten in te willen zetten voor de parochie. En dat is zeer welkom natuurlijk. Als u geïnteresseerd bent, laat het weten aan de pastoor en dan kan hij u in contact brengen met Sara. 

Hartelijke groet,

Pastoor Peter Koen

 

Volg ons: