Beste parochianen,

Dit zijn de mededelingen voor dit weekend:

  • Vanwege de versoepeling van de Coronamaatregelen hoeft u zich niet meer vooraf in te schrijven voor de Mis in het weekend. Wel verzoeken wij u rekening te houden met elkaar bij het kiezen van een zitplaats, en thuis te blijven bij corona-gerelateerde klachten. 
  • Vanaf volgende week gaan we weer beginnen met het koffiedrinken na de Mis. We zoeken nog wel een gastvrouw of gastheer om te helpen met het voorbereiden van de koffie. Dus als u kunt helpen dan is dat een heel mooi dienstwerk aan de gemeenschap. U kunt zich melden bij Margreet Soutendijk. 
  • De maand oktober is toegewijd aan Maria van de Rozenkrans. We bidden dan na de Mis op woensdag het Rozenhoedje en om 18.30 uur voor de avondmis op donderdag, vrijdag en zaterdag. Op donderdag 7 oktober vieren we de gedachtenis van de Heilige Maagd Maria van de Rozenkrans. Wij bevelen het rozenkransgebed van harte bij u aan! 
  • Telefonische bereikbaarheid Vlaswiek: De Vlaswiek is helaas nog niet bereikbaar op het vaste telefoonnummer. U kunt ons op de gebruikelijke tijden bereiken op het tijdelijk nummer:  06-20761316, of een bericht inspreken op de voicemail.

Hartelijke groet,

Pastoor Peter Koen

 

Volg ons: