Beste parochianen,

Dit zijn de mededelingen voor dit weekend:

  • Op zondag 13 maart is een klein groepje gestart met het wekelijks bidden van de Rozenkrans voor de vrede in Oekraïne en in de wereld. Het gebed is direct na het koffiedrinken. U bent van harte welkom om mee te doen. 
  • Woensdag 30 maart en woensdag 6 april zijn filmavonden gepland in de Ontmoetingsruimte. We gaan een mooie en inspirerende film in 2 delen bekijken van de Heilige Filippus Neri met als titel: “Ik ga liever naar de Hemel”. Prinsen en straatjongens, kunstenaars en schurken vonden in hem de goede herder die hen terugbracht naar het Hart van de Vader. Met gebed en glimlach werd ‘Pippo buono’, in een tijd van grote crisis in de Kerk, de ‘Tweede apostel van Rome’. Beide avonden beginnen om 20.00 uur. 
  • Paus Franciscus zal op 25 maart Rusland en Oekraïne toewijden aan het onbevlekt hart van Maria. De toewijding is een bijzondere manier om Maria’s bescherming en voorspraak te vragen. Dit is een zeer bijzondere gebeurtenis die te maken heeft met de verschijningen van Maria in Fatima. Hier is meer te lezen over deze toewijding: https://www.kn.nl/nieuws/paus-wijdt-rusland-en-oekraine-toe-aan-onbevlekt-hart-maria/
  • 24 en 25 maart zal in Breda de conferentie over de missionaire parochie gehouden worden. We zullen ongeveer met 1000 mensen uit de parochies bij elkaar komen. Hoofdgast is de Canadees James Mallon, de auteur van het boek als God renoveert. Wij gebruiken deze methode ook om de parochie te vernieuwen. Het is nog steeds mogelijk om naar Breda te komen voor deze conferentie. Meer info vindt u hier: https://missionaireparochie.nl/
  • Vrijdag 25 maart is het hoogfeest van het bezoek van de engel Gabriel aan Maria, beter bekend als Maria Boodschap. We vieren dit feest in de Mis van 19.00 uur. 

 

Volg ons: