Beste parochianen,

Morgen gaan we tijdens het Pinksterfeest de heilige Geest vragen om met zijn genade te komen ten bate van onze gemeenschap en ieder van ons persoonlijk. Bovendien is er een Vormsel en gelegenheid om de diversiteit van onze parochie te vieren. De heilige Geest brengt ons immers samen. Wees welkom om dit mooie feest mee te vieren!

Verder zijn er de volgende mededelingen:

  • Op tweede Pinksterdag vieren we het feest van Maria Moeder van de Kerk. Er is dan een Mis om 10 uur. Op deze dag is het Open Kerkendag. Veel kerken zullen dan hun deuren geopend houden voor bezoekers om ruimte te bieden voor gebed en bezichtiging
  • Zaterdag 11 juni om 10.30 uur wordt Martijn Derks, diaken in parochie De Goede Herder, in de Sint Jans kathedraal in Den Bosch priester gewijd, met aansluitend receptie in het Sint Janscentrum. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Zondag 12 juni viert hij in de Heikese kerk zijn eerste H. Mis om 11.00 uur
  • Een week na Pinksteren, op maandag 13 juni, vieren wij het feest van onze parochiepatroon de H. Antonius van Padua. Dat is voor onze parochie een Hoogfeest. Er is dan om 19.00 uur een plechtige Mis met zang door het koor, met daarna een gezellig samenzijn. U mag iets lekkers meebrengen voor bij de koffie en thee.
  • De Helen Parkhurst School, naast de kerk heeft een gebrek aan vrijwilligers die kunnen surveilleren als de kleuters op het schoolplein spelen of hun boterhammen opeten. De school heeft nu aan ons gevraagd of wij mensen kennen die dat zouden willen doen. Dus als er iemand is die de school hiermee zou kunnen helpen dan zou dat echt fijn zijn en het is bovendien best leuk vrijwilligerswerk. De school geeft een vrijwilligersvergoeding van 4 Euro per keer. 
  • Zaterdag 4 juni is onze voormalige parochiaan en vrijwilligster Shahaira getrouwd met Freddy. ik kon bij de huwelijksplechtigheid als concelebrant aanwezig zijn. Het was heel mooi. We wensen Shahaira en Freddy Gods zegen toe voor hun huwelijk.

Hartelijke groet,

Pastoor Peter Koen

 

 

 

 

Volg ons: