Beste parochianen,

Dit zijn de mededelingen voor dit weekend:

  •  Komend weekend, 26 en 27 november, is het begin van de Advent, waarin we ons gaan voorbereiden op het Geboortefeest van Jezus, onze Heiland en Verlosser. Het is in onze parochie een goed gebruik om de Adventskransen die u thuis gebruikt te zegenen. Zoals de Adventskrans in de parochie is dit een eenvoudige groene krans, eventueel met een paars lint omwikkeld en 4 kaarsen, dus zonder versieringen. De Adventskrans is daarmee een symbool voor de tijd van inkeer en soberheid ter voorbereiding op Kerstmis. Elke week wordt 1 kaarsje meer ontstoken om ons eraan te herinneren dat het Licht van Kerstmis naderbij komt. Breng dus uw Adventskrans komend weekend mee naar de kerk.   
  • Tijdens de Advent gaan we met de kinderen een sociaal project doen, waaraan ook de parochianen mogen meedoen. De kinderen gaan kerstpakketjes maken voor mensen uit de buurt. Parochianen kunnen hiervoor vanaf komend weekend houdbare en ook wat luxere levensmiddelen meebrengen. 
  • Gedurende de Advent is er elk weekend een extra collecte bestemd voor de Bisschoppelijke Adventsactie. Van harte aanbevolen!
  •  In de ontmoetingsruimte liggen weer nieuwe boeken. Deze keer gaan ze over de heiligen. U kunt ze meenemen voor een zelfgekozen bijdrage waarmee u de parochie steunt. Ga vooral kijken want er liggen hele mooie boeken bij.

Hartelijke groet,

Pastoor Peter Koen

 

Volg ons: