Samen lekker Aziatisch eten en een goed programma over roeping. Dat zijn de basisingrediënten van de internationale avond ‘Food & Vocation’ die de paters SVD op zondagavond 12 maart houden in hun communiteit in Breda. Speciaal voor tieners en jongeren van de Emmausparochie rijdt er een busje vanaf de Antoniuskerk naar Breda.

De vier paters aan het Belgiëplein in Breda hebben ieder hun eigen bijzondere verhaal. Uit vier verschillende landen zijn zij naar Nederland toegekomen om hier hun geloof te delen. Tijdens deze avond gaan de paters in op waarom zij uitgezonden zijn, en waarom juist naar Nederland. Openhartig vertellen ze over hun roeping, maar ook over hoe zij dagelijks samenleven met alle culturele uitdagingen die dat met zich meebrengt.

Tijdens Food & Vocation wordt er met deelgroepen gewerkt. Zo kunnen tieners en jongeren met leeftijdgenoten hun ervaringen en gedachten uitwisselen. Aan het eind van het programma is er ook ruimte voor jongeren die overwegen naar de Wereldjongerendagen in Lissabon te gaan in de zomer van 2023. Wie graag mee wil, maar nog met praktische of financiële hobbels zit, kan daar met de leiding over uitwisselen om zo samen te kijken hoe deelname toch mogelijk is.

Speciaal voor tieners en jongeren uit de Emmausparochie, rijdt er om 17:15 uur een busje vanaf de Antoniuskerk naar Breda. Na het programma word je weer bij de Antoniuskerk teruggebracht.

Praktisch:

  • Voor wie: jongeren en tieners vanaf 12 jaar t/m 30 jaar.
  • Datum en tijd: zondagavond 12 maart vanaf 18:00 uur. (Om 17:15 uur opstappen bij Groenlostraat 1, Tilburg)
  • Locatie: Belgiëplein 6 in Breda.
  • Aanmelding via onderstaande deze pagina.
Volg ons: