Beste parochianen,

Soms worden de mededelingen op een andere dag verstuurd door het programma dat dat doet. We zijn nog aan het uitzoeken hoe dat kan.

Dit zijn de mededelingen voor komend weekend:

  • Pastoor Peter Koen is van 17 juli tot en met 4 augustus afwezig om te gaan genieten van een welverdiende vakantie. Pastoor Michiel Peeters van de studentenparochie Maranatha zal alle Missen in juli voor hem waarnemen. Helaas is het niet gelukt om op 2, 3 en 4 augustus een waarnemer te vinden. Op zaterdag 5 augustus is de pastoor weer aanwezig in de vooravondmis van 19.00u
  • Tijdens de schoolvakantie gaan ook de Emmauszangers genieten van de vakantie; Fabian Sohl zal zorgen voor muzikale ondersteuning in de Mis op zondag.
  • In september beginnen we met de Vormselvoorbereiding. Als u kinderen kent die graag mee zouden willen doen, laat het dan weten. De info avond is al geweest maar er kunnen nog gerust kinderen aansluiten.
  • Regelmatig komt het voor dat er iets moet worden ingekocht voor de kerk of voor de Vlaswiek. Te denken valt aan schoonmaakmiddelen of koffiemelk of koekjes. Dit wordt gedaan door Claudia Soto en dat kan het gemakkelijkst door haar een what’s app bericht daarover te sturen. In de keuken van de ontmoetingsruimte hangt haar telefoonnummer dat u hiervoor kunt gebruiken. 

Hartelijke groet,

Pastoor Peter Koen

Volg ons: