Beste parochianen,

Dit zijn de mededelingen voor dit weekend:

  • Voor de vieringen op zaterdag en zondag moet u zich aanmelden via   http://emmausparochie.nl/inschrijven
  • Tot en met 29 augustus is er alleen een H. Mis om 10.00uur. 
  • De pastoor is met vakantie van 9 augustus tot en 20 augustus. De Missen van 11, 12, 14 en 15 aug worden waargenomen door pastoor Michiel Peeters. Voor woensdag 18 en donderdag 19 augustus proberen we nog vervanging te vinden. 
  • De Missen op vrijdag 13, 20 en 27 augustus komen te vervallen. 
  • Alle vier de inleidingen op het persoonlijke gebed staan inmiddels online. Ze zijn te vinden via het youtube kanaal van de Dionisius kerk Tilburg. https://www.youtube.com/playlist?list=PLObtpXSuIqaFwIfeZKuvUAsj_JPzb5seF
  • Ik had afgelopen woensdag een controle in het ziekenhuis. Er was bloed onderzoek gedaan en een CT scan. Alles ziet er heel goed uit. Desondanks was ik heel vaak heel erg moe de afgelopen maanden. Het gaat nu net weer wat beter. Ik moet een betere balans houden tussen rust, werk en alle andere dingen zoals de zorg voor mijn moeder. Als ik dat beter doe dan kan ik er wat vitaler zijn voor de parochie dus dat is wel het doel. Het zit er dan wel in dat ik wat duidelijker mijn grenzen moet afbakenen. Dat moet ik nog leren maar dat is wel nodig en als ik dat doe kan dit juist heel vruchtbaar zijn voor iedereen. Maar boven alles ben ik blij met het goede nieuws. 

Hartelijke groet,

Pastoor Peter Koen

 

 

Volg ons: