Een misintentie is een gebedsintentie. Bijvoorbeeld voor een overledene, een zieke, een vriend(in) in problemen, uit dankbaarheid, enz. De opgegeven intentie wordt tijdens de viering bij de voorbede afgelezen.

Het is een goed gebruik om voor een opgegeven misintentie een stipendium (een bepaald bedrag) te geven. Men vraagt wel eens: hoeveel kost een misintentie? De intentie kost niets, maar de parochie vraagt van u, wanneer u een intentie opgeeft, een gift van € 10,-. Deze gift (het stipendium) wordt gebruikt om het reilen en zeilen van de parochie gaande te houden. Het gaat o.a. om het onderhoud van het kerkgebouw, de verwarming van de kerk, enz.

Een gezamenlijke doop (maximaal 3 kinderen): € 50,00
Een individuele doop: € 100,00

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Voorbereiding en viering van de Eerste communie: à € 80,00

Voorbereiding en viering van het Vormsel: à € 75,00

Huwelijk
      Een huwelijk in eigen parochie: € 500,00
      Een huwelijk met receptiemogelijkheid (max. 2 uur, 50 personen): € 600,00
      Een huwelijk buiten de parochie: € 400,00 (excl. kosten voor gebruik kerk elders)

Een jubileum in eigen parochie: € 400,00
        Een jubileum met receptiemogelijkheid (max. 2 uur, 50 personen): € 500,00
        Een jubileum buiten de parochie: à € 300,00 (excl. kosten gebruik kerk elders)

Uitvaart
          Een uitvaart in eigen parochie: € 650,00 (evt. met avondwake)
          Een uitvaart met receptiemogelijkheid: € 750,00
          Een uitvaart buiten de parochie: € 500,00 (excl. kosten gebruik kerk elders)
          Gebedsdienst in crematorium: € 500,00

Wellicht is het verstandig (gezien spoedeisende omstandigheden) telefonisch contact met ons op te nemen.