Reliëf B: De wonderbare visvangst (2022)

32,5085,00 incl. BTW

Reliëf B – De wonderbare visvangst:

Het verhaal van de wonderbare visvangst is een gebeurtenis in het evangelie van Lucas. Na een nacht niets gevangen te hebben draagt Jezus de vissers op hun netten opnieuw uit te werpen waarna ze zoveel vis vangen dat de netten bijna scheuren. Na deze gebeurtenis laten de vissers hun netten in de steek en volgen ze Jezus.

De alfa en omega zijn respectievelijk de eerste en de laatste letter van het Griekse alfabet. De symbolische betekenis komt uit het boek Openbaring waarin Jezus zichzelf de alfa en omega, de eerste en de laatste, het begin en het einde noemt.

Alle paaskaarsen worden tijdens de mis op de 1e paasdag gezegend, waarna u uw kaars(en) mee naar huis kunt nemen.

Met de aanschaf van deze kaarsen steunt u uw en onze parochie.

B3 30x6cm € 32,50
B2 50x7cm € 65,00
B1 60x8cm € 85,00

Artikelnummer: 2022-B Categorie:

Reliëf B – De wonderbare visvangst:

Met de aanschaf van deze kaarsen steunt u uw en onze parochie.

B3 30x6cm € 32,50
B2 50x7cm € 65,00