Reliëf A – Het triomferende paaslam (2022)

27,5085,00 incl. BTW

Reliëf A – Het triomferende paaslam:

Het triomferende paaslam met een vaandel is een symbool van de opstanding van Christus. Een golvende vlag met daarop een kruis is het symbool van de overwinning op de dood, de banier van de opstanding. Dit symbool is afgeleid van het visioen van Constantijn de Grote, die de adelaar op de Romeinse standaard verving door een kruisvormig embleem.

Alle paaskaarsen worden tijdens de mis op de 1e paasdag gezegend, waarna u uw kaars(en) mee naar huis kunt nemen.

Met de aanschaf van deze kaarsen steunt u uw en onze parochie.

Artikelnummer: 2022-A Categorie:

Reliëf A – Het triomferende paaslam:

De alfa en omega zijn respectievelijk de eerste en de laatste letter van het Griekse alfabet. De symbolische betekenis komt uit het boek Openbaring waarin Jezus zichzelf de alfa en omega, de eerste en de laatste, het begin en het einde noemt.

Met de aanschaf van deze kaarsen steunt u uw en onze parochie.

20x7cm € 27,50
30x6cm € 32,50