Beste parochianen,

Dit zijn de mededelingen voor dit weekend:

  • Iedere zondag bidden we na het koffiedrinken de Rozenkrans voor de vrede in Oekraïne en in de wereld. Doet u ook mee?
  • Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het team willen versterken voor het schoonhouden van onze kerk. Momenteel is dat iedere maandag van 09.00u tot 11.00u, inclusief koffiepauze. Het zou eventueel ook kunnen op donderdag of vrijdagochtend, zelfde tijd. U kunt zich opgeven bij Richard Oosterlaar of bij Casparina Somers.
  • Met ingang van 25 april is de pastoor een weekje met vakantie. De Mis op woensdag wordt waargenomen door pastoor Michiel Peeters. Donderdag en vrijdag zijn er geen Missen. U kunt wel donderdagavond meebidden met het kerkelijk avondgebed bij het uitgesteld Allerheiligste. Zaterdagavond is de pastoor op tijd terug voor de vooravondmis.
  • Zondag 1 mei organiseert de parochie Petrus en Paulus aan de Vierwindenlaan een voettocht en een fietstocht naar de Sint Jan in Den Bosch. De voettocht vertrekt om 06.00 uur; de fietstocht start om 09.00 uur. Verzamelen op het kerkplein. Aanmelden is niet nodig.
  • In de meimaand, toegewijd aan Onze Lieve Vrouw, bidden we zoals gebruikelijk een half uur voor de avondmis en na de ochtendmis de Rozenkrans. U bent van harte uitgenodigd om mee te bidden!
  • Donderdag 12 mei kijken we samen de film Resurrection. Het is een bijbel-getrouwe film die gaat over wat er gebeurde met de apostelen toen Jezus stierf aan het kruis en na de verrijzenis. Hier is een trailer: https://www.godtube.com/watch/?v=YZ7KPLNX We beginnen om 20 uur met kijken en de film duurt ongeveer 1,5 uur. Het is echt een mooie film om te kijken in de Paastijd. 

Hartelijke groet,

Pastoor Peter Koen