Beste parochianen,

Ik wens u allen een goed einde van 2021 en alvast een gezegend nieuw jaar. Tot ziens in 2022! Dit zijn de mededelingen voor komend weekend:

  • Zondag 2 januari is het Hoogfeest van de Openbaring des Heren, ofwel Driekoningen. Er zullen dan ook weer Huiszegenkaarten beschikbaar zijn.
  • De pastoor heeft met tussenpozen in de periode rond kerst zo’n 12 dagen last gehad van buikgriep. Daarom neemt hij in het begin van het nieuwe jaar even rust om goed te herstellen. Dat zal zijn van zondag 2 januari na de Mis tot en met donderdag 6 januari. Missen gaan gewoon door en ook de biechtgelegenheid van donderdag 6 januari. 
  • In het nieuwe jaar beginnen we weer met de voorbereiding voor de eerste Communie. We zullen dit jaar op 14 januari de info avond houden voor de ouders van de Communicanten. Als u nog kinderen weet die graag zouden meedoen nodig hun ouders dan gerust uit voor deze bijeenkomst. Ouders die deel willen nemen aan de info avond kunnen zich opgeven via secretariaat@emmausparochie.nl 
  • 15 januari start de jaarlijkse actie Kerkbalans, een geldinzamelingsactie om de parochie financieel te ondersteunen. Er moeten weer veel enveloppen worden ingepakt en van adressen voorzien. Als u wilt helpen, meld u zich dan even bij Casparina. Alvast hartelijk bedankt.

Hartelijke groet,

Pastoor Peter Koen

 

 

 

Volg ons: